Néhány tipp, hogy mit tegyünk a méhpempővel
A méhpempő fogyasztását szabályozni kell, amiben sok tanácsadó, specialista, orvos segíthet. Mit tegyünk a méhpempővel? Jó kérdés! A fogyasztására nagyon oda kell figyelni, első élmények rosszak lehetnek, hiszen ennek a terméknek az íze nem túl kellemes, de nem is rossz, savanyú és kásás állagú.
Ismeri azt a mondást, hogy a szépségért meg kell szenvedni, nos, az egészségért is. A kúra első napjaiban érezhet fejfájást és közérzetromlást, de ez ne gátolja a tovább haladást! Az ezt követő időszak sokkal jobb élményekben részesíti Önt!
Tisztító folyamatának hála, lehetnek enyhe mellékhatásai, mint például hasmenés. Ez sem nagy gond, hiszen aki sohasem fogyasztott ilyet, annak a szervezete is meg kell szokja. Savas jellegének köszönhetően, akinek gyomorpanaszai vannak, nem ajánlatos magába fogyasztani.
Mézzel szokás keverni, ami csökkenti a savanyú ízt. Mit tegyünk a méhpempővel? Néhány tanácsot elfogadva és szakértőt megkérdezve könnyedén életünkhöz igazíthatjuk a fogyasztását, a pozitív változás pedig hamar fog jelentkezni.